Kiadványaink

Bujdos Zoltán – A szolgálat átadása – ismérvek, kihívások, buktatók című könyve megjelent! Szerintünk hiánypótló és egyben különleges, ahogy az igét alátámasztja szakkönyvekkel és segíti a szolgálatba állást egy keresztény vezető számára. Egy ki ízelítő:

Visszatekintve az elmúlt évekre felismertem olyan kihívásokat és buktatókat, melyeket akkor még nem láttam. Volt amit elkerültem és volt, ami elkerülhetők lett volna. Ebben a “könyvben” szeretnék rámutatni azokra a kihívásokra, melyek egy adott helyzetben előre lendíthetnek, de akár hátráltathatnak is a vezetői szolgálatba állás során.

A következő fejezetekben szeretnék bibliai példák alapján rámutatni kifejezetten a vezetői szolgálat átadás szempontjából, a benne rejlő kihívásokra és buktatókra.

Vajon a Szentlélektől elvett látás garantálja-e a sikeres szolgálat átadás-átvételt?

Vannak-e esetleg olyan emberi tényezők, melyek elősegítik, vagy megakadályozzák a Szentlélektől

kapott elhívásunk sikerességét?

Érdekes, de annál lényegretörőbb kérdések…

Nem törekszem a teljességre, hiszen minden egyes szolgálat átadás-átvétel egyedi, de igyekszem gyakorlatiasan az ige tükrén keresztül rámutatni az igazán fontos gondolatokra.

Rendelhető: harvestalapitvany@gmail.com e-mail címen 1500 Ft/db áron.

Emmaus Projekt jegyzet füzete

Keresztény lelkigondozó képzés jegyzetfüzete

Nagy örömmel indítottuk el a projektet, aminek az alaplátása, hogy szeretnénk veled menni az úton, ameddig szükséges. A Harvest International Alapítványon belül az Emmaus Projekt elsődleges célja, egy INGYENES keresztény lelkigondozói központ létrehozása, de coaching és vezetés fejlesztés is szerepel az eszköztárunkban. Hisszük, hogy ez a projekt is hasznos része lesz az egyháznak felekezettől függetlenül, hogy Krisztus mennyasszonya elkészüljön a találkozásra! Szóval bátorítunk, hogy használd ki a lehetőséget és mi pedig igyekszünk megszolgálni a bizalmadat! 

Rendelhető:

harvestalapitvany.hu e-mail címen 2000 Ft/db áron.